Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2007 11:17 - Gamma Ray & Helloween
Автор: demoniceye Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2180 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 19.11.2007 11:26


Направиха страхотно шоу. Спор няма. А и сценаристите и организаторите се бяха постарали. Имаше страшно много хора, голяма блъсканица, но нито един не пострада. Започнаха с Gamma ray. С доста голямо закъснение, повече от един час. Изчакаха си културно всичката им публика да успее да влезе, а то си беше тежка задачка. :) Пяха на рандъм от старият "Land of the free" и други албуми. От което аз лично не се оплаквам, понеже ми е любимият.И понеже също (признавам си без бой) обичам повече Gamma ray, очаквах те да направят по-добро шоу и да оберат повече овации. Оказа се, че бъркам няма какво да си кривя душата. Helloween направиха истинското шоу. Изпълниха страшно много песни. И от старите и от новите и на Киске и на Анди. Излязоха 3 пъти на бис, като последният беше двете групи заедно. 3 великолепни часа изпълнени с хубава музика, много емоции от издивелите от кеф фенове и страхотен финал. Браво !!!!
Заслужаваше си адската умора и пълното безумие с липсата на таксита в последствие. И 3000 нещастни увиснали на снега фенове, нямащи как да се приберат. Наложи ми се да вървя пеша от Студентски град до Дианабад, докато се намерят едни сладки деца и един милостив шофьор, които да се съжалят над моята скапана от дивеене, куфеене и кеф персона и да ме закарат до дома. Благодаря им от все сърце. Има свестни хора на тоя свят !!!

И последно:

Бях на щур концерт с моето най-любимо същество, което направи удоволствието ми петорно !!!

А днес е Рожденият му ден.

Честит рожден ден Боби, обич моя!!!!

Не са измислени думи, с които да те поздравя и да ти кажа колко те обичам !!!!

Нека говорят не думите а делата !!!!

Поздрав за теб !!!




Тагове:   Helloween,


Гласувай:
0



1. gamina - weee!
19.11.2007 13:57
ай да му е честит рождения ден! А снощи... още съм като робокоп схваната след снощи :D Ние тактически пихме по една бира в студентски и после поехме в търсене на таксита :D
цитирай
2. demoniceye - Благодаря :)
19.11.2007 15:25
Ще предам!!! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437496
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!