Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2007 12:18 - Вечер с ЕР ГОЛЯМ във Фенс-клуб
Автор: demoniceye Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1517 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 16.12.2007 12:39


Събота вечер. Хората с приятели, всеки с някого по купони, предварително планирани забавления, а аз сама. Не си намерих компания, а не ми с прибираше в къщи, където единственото ми занимание вечер е да си търся очният нерв през носа. И се реших да ида сама във Фенса. Чувствах се оглушала без музика, затъпяла и с такава пустота в душата, че срам не срам, казах си, отивам сама. Поне музика да послушам. Отидох рано към 19.30, обикновено живата музика там е след 22.00 часа. ЕР ГОЛЯМ дойдоха към 20.00 за подготовка, разсвирване и т.н. Симпатяги, пичове от всякъде, слушам им разговорите и им се кефя. Посвириха малко песни на Ингви за разсвирване, звучаха добре, стройно, точно.
Малко по-късно дойде едно маце журналистка от телевизия Тангра.  Интервюира ги. Толкова тъжно ми стана. Благодариха на Фенс клуб, че им дава възможности за изява, тъй-като това бил едва ли не единственият клуб, който ги приема каквито са. На всички други места имали претенции каква музика да изпълняват. Била прекалено тежка, не ставала за префърцунените посетители на тежкарските клубове и прочие. Гадост!!! Журналистката ги попита дали няма да имат изяви на концертна основа, нещо в по-глобален аспект. От завоалираният отговор на пичовете от ЕР ГОЛЯМ стана ясно, че такива няма да има по една много простичка, но съществена причина-няма пари. Няма спонсори за нашите групи, това си е.
А те са добри. Заслужават поле за изява, спонсори, заслужават да творят, но в България е така.
На метъл групите им се казва: "Член 6-ти- оправяй се!!!!!" или "Пари нема, действайте"
Благодаря на ЕР ГОЛЯМ за приятната вечер, хубавата музика и им поднасям тъгата си, за невъзможността да станат наистина ЕР ГОЛЯМ.

Благодаря!!!!!!!!


Тагове:   вечер,


Гласувай:
0



1. kremak - ..тъжно ,но истина :(
16.12.2007 12:44
..тъжно ,но истина :(
цитирай
2. анонимен - Собственикът на Фенс Геша-Дървения
16.12.2007 16:42
ми е съученик от 51-во и е първия човек, когото видях в София след УВО-то през 95-та. А тоя дето къса билетчетата се казва Боби-Русия ама ние му викаме Дилижанса. Черпил съм го с бира и с водка.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1441469
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!