Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2007 08:41 - Не било сапун да се изтърка
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 4748 Коментари: 12 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Спред моят "благоверен".Хайде пак да поспорим какво точно е изневяра. Дали един секс набързо в пиянска вечер, когато половинката не е до теб се счита за изневяра? Какво точно е изневярата? Когато спреш да обичаш другарчето си и си на път да го зарежеш, чак тогава ли? Ами то каква изневяра е тогава, просто връзката се разпада. И? Може ли да твърдиш, че обичаш някого, а в същото време си се метнал на черешата "сам или с приятели", да не вярваш де и си изпържил първата изпречила се пред очите ти "рускокоса" метла готова да си разтвори краката. Не било сапун да се изтърка. Да бе..... Но нараненото сърце се изтърква. Струва ли си да рискуваш искрената любов на човека до себе си, който те обича такъв какъвто си, с целия ти егоизъм, с всичките ти страхове и комплекси, човека, на когото се обаждаш в пристъп на самосъжаление и за когото знаеш,че света ще обърне, за да ти помогне и ще се хвърли в адския огън, за да те намери. Да хапеш ръката протегната за помощ? Каква любов е това? Заслужава ли си е да го нараниш мятайки се на първата разгонена кучка, която си срещнал? Ама то не било изневяра това, като си пиян и ти е надървен не подбираш. Ами браво!!!! Овации и аплодисменти!!!! Не,че го е направил де, ама адски ме издразниха плиткоумните му разсъждения. И още един въпрос, ако се стигне до подобна ситуация има ли прошка? Май не бих простила, шут в задника и да те спасява оная, с която не си си го изтъркал.  Хайде де!!!!!!



Гласувай:
0



1. miroslavavramov - леле колко си ядосана
18.10.2007 13:25
Абсолютно си права, но спокойно. Той не го заслужава
цитирай
2. stone - Абе, не го е направил
18.10.2007 14:52
защо повдига темата, ако не е. може би проучва почвата как би реагирала, но като си се разбесняла така, не е посмял да си признае.
ти да не приемаш мъжа за частна собственост? разбира се, че не е изневяра, т.е. то технически е, но щом не застрашава стабилността на връзката, не бива да му се нахвърляш така.

проблемът ти е, че ако искаш мъж красив, богат, енергичен, успял, то това е мъж с много тестостерон, който ще обича жените и секса и ще е склонен към изневери. ако искаш мъж, който да ти е верен, той ще трябва да е от типа скромен, тих, добричък, и едва ли ще те привлича сексуално. ти си избирай кой от двата типа искаш :-)
цитирай
3. norman - ми
18.10.2007 14:53
аз понеже съм девствен, не можем да кажем какво е изневяра...но съм напълно съгласен с тебе, че не може така да се влиза ъв телата на хората или да позволяваш на тебе да ти влизат.
цитирай
4. demoniceye - А да не би аз да съм частна собственост?
18.10.2007 15:30
Определено не съм, но това не ми пречи като обичам да съм вярна.
цитирай
5. damnation - stone ще трябва малко да те контр...
18.10.2007 15:53
stone ще трябва малко да те контрирам. Най-малкото защото в конкретния случай явно застрашава/би застрашило цялоста на връзката.
Относно тестостерона,хайде бе,дето се вика-имаме си ръчички,има и една песничка за тях "хей ръчички,хей ги две..." :D
И в крайна сметка един вече "успял" мъж би трябвало да се познава и да знае че ще му се прище повече от една жена в леглото.Тогава след като явно е човек с топки,би могъл да го каже предварително,а не като свършен факт ? :)
цитирай
6. demoniceye - Нито е едното, нито другото
19.10.2007 08:33
Говори, колкото да не заспи и само да ме дразни....
цитирай
7. анонимен - Stone, интересно ми е да ти задам ...
19.10.2007 14:13
Stone, интересно ми е да ти задам следния въпрос: Значи ли тогава, че ако си решил да бъдеш с красива и секси жена, към която много мъже проявават интерес, тя може да си изневерява, просто защото е хубава и желана и ти нямаш право да се сърдиш, защото си си избрал такава жена. Ако искаш вярна трябва да си избереш някоя скромна и не много хубава, която и без това никой не поглежда, но поне ще си е само твоя :)
цитирай
8. анонимен - Ами просто го попитай как би реаг...
20.10.2007 23:16
Ами просто го попитай как би реагирал,ако ти се напиеш и се метнеш на някой симпатяга.Може би ще запее друга песен.А,да,и веднага ще се разсъни.Само да вметна,че алкохолът не е оправдание да изневериш и изобщо да си легнеш с неподходящ човек.Не го разбирам това.Преди пиех често,но никога не съм се будила до отблъскващи създания.Ако ми се беше случило дори само веднъж,бих спряла алкохола.
цитирай
9. garfield - аман от християнски морал. . . . ако ...
23.10.2007 20:18
аман от християнски морал....
ако не беще той - сега нямаше да си чешете езиците на тема изневяра....
в някои общества такъв термин не съществува...
цитирай
10. 404ka - garfield
30.12.2007 02:32
Въпроса според мен не е дали е "християнски морал", а чувството оставено след постъпката!
demoniceye аз не бих могла да простя!!!
цитирай
11. анонимен - хайде и моето скромно мнение
16.01.2008 13:19
...просто свикни с мисълта, че човекът до теб не е твоя собственост, нито ти негова. моят приятел замина извън страната за известно време, знаеш ли какво му подарих на летището...кутийка с презервативи. :)
цитирай
12. анонимен - +++
18.01.2008 15:45
Да, бе, при мъжете не е изневяра, когато нямаш чувства към тоя, с който си си легнала (бившият го твърдеше). Било чикия в п...а. Правехме повече от редовно секс (не, не секс, любов), но често-често се освобождаваше от присъствието ми, за да си прави "чикии в п...и". Така и не отидохме на психотерапевт
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437231
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!