Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2007 12:23 - Защо лъжат мъжете?
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 2503 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 16.11.2007 16:33


Страхът?
  Но от какво? Няма да ги напляскаме по дупето я. И все-пак лъжат. Може би не непрекъснато, но честичко им се случва да послъгват. 
 Лъжа номер едно е след запознанство и приятно прекарана вечер е "Ще ти се обадя." И не се обаждат никакви. Наскоро stone обясни няколко от причините за това. Какъв е обаче самият смисъл на лъгането? Поводът?За какво им е да казват, че ще се обадят или направят каквото и да е, след като знаят, че няма ? Не вярвам да се страхуват от това, че жената ще ги чака с гаубицата на входа на дома им. 

Други дребни лъжи на вече обвързаните мъже: "Скъпи, обади ли се на водопроводчика?"  "Да скъпа, обадих се, ще дойде във вторник." Не се е обадил. Изобщо му е излязло от ума. За какво лъже?
"Скъпи, хайде да идем днес на гости у Нели и Стиви." "Уморен съм мила, прибирам се направо в къщи". Не се прибира. Забива се в билярд клуба, защото има уговорка с Пешо "Топката" още от онзи ден. Защото знае, че ти си на работа до 23.00 и няма да си в къщи. Сега пък защо лъже?
"Скъпи, кога ще поправиш дръжката на вратата на кухнята? Омръзна ми да заяжда." "В събота ще я оправя, дишай спокойно мила." Въпросната събота придобива свойството да се разтяга до безкрайност във времето. Може би е имал предвид в събота на 33 май 2028 година. Дребна лъжа, но продължаваща до безкрайност. И БЕЗКРАЙНО дразнеща.
 Иска да сменя работа, постоянно врънка как малко изкарва, как шефа му трови нервите, как ще напусне без преупреждение и т.н. "Миличко, търси ли из обявите за работа днес?" "Да, да търсих, намерих място за дизайнер със 1000лв заплата." Отваряш акаунта му да провериш дали се е сетил да смени телефонния си номер и какво да видиш? Автобиографии не са пускани от преди половин година. ЗА КАКВО ЛЪЖЕ?????
Страх да не им "опяваме". Ами милички, като гафите как да не ви опяваме?

Лъжи от серията гадни: Може да са предхождани от обаждане или дребен жест за замазване на очите. Или серия от жестове като дребни подаръци, вечеря или посещение на някой концерт. За да може после както каже: "Излизам с приятели по мъжки" да не му се отказва или да му се здават излишни неудобни въпроси. За да може да купи бутилка Кианти и да офейка на среща с русата колежка с огромните бомби. Лъжи използвани преди изневяра. Или преди зарязване. Защо, кому са нужни? За да си спестят сълзите и укорите от бившата любима.  Страх и пак страх. Нямат смелост да се изправят пред укорите на обвиняващата ги с право жена. "Защо се прибра чак сутринта след срещата с приятели?" "Оф, скъпа то стана една, запихме се, окъсняхме пък знаеш колко далече е "Прасето и свирката", нямаше таксита. Измръзнах скъпа и знаеш ли колко далече пеша вървяхме, докато най-накрая мина едно такси и ни разкара по къщите."
Естествено жените много бързичко се усещат кога им говорят врели-некипели.  За по-тежки "лъжовни" случаи. А пък дребните са направо елементарни за хващане.  Защо го правите мили мъже? Токлова ли са страшни жените? Толкова СТРАШЕН  ли е страхът?



Тагове:   мъжете,


Гласувай:
0



1. elendro - :)
16.11.2007 17:48
Tи откъде знаеш какъв процент от лъжите си засякла:Р:D
Tо е кат с контролите, често се случва и да не те спипат:Р

п.с Mило, ако четеш, аз не съм такъв :D:D:D
цитирай
2. demoniceye - Да, ама като те спипат?
17.11.2007 14:16
Много лошо ти се пише. :))))
цитирай
3. анонимен - uhQnsOBDukxwls
24.05.2011 03:35
This forum needed sakhing up and youВ’ve just done that. Great post!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437430
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!