Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2008 13:20 - Магнитът за женени мъже !!!!
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 2019 Коментари: 5 Гласове:
0



Да му се невиди, как се получва този номер?

Като магнит за женени и обвързани мъже съм. И една моя близка приятелка-същата работа. 
Ще вземе да си помисли човек, че на челото ни е написано: "Поощрявам флиртовете с женени мъже. Дори си го търся."
Пфу.
Адски любопитно какво толкова намират у нас женените и обвързани мъже. Явно някакъв своеобразен чар (или липса на самочувствие ли, що ли), който ги кара да си въобразяват, че желаем да сме втората "любима жена". Или че имам нужда от любовник?
А, стига бе.
Женен мъж пред мен НЕ ВЪРВИ! Ама хич не върви. Най-много да си изпроси репликата: "Бегай бърже!!!" в безплодните си усилия да се добере до мен.
Мразя да ми се слагат женени мъже. Ама много мразя.
И не мога да се начудя защо пък точно аз.
А може пък и проблемът да не е точно в мен а?
Изконното мъжко нахалство няма край по принцип, а пък правилото: "Моята жена си е моя, а чуждите са обществени." е повсеместно у женените и обвързани. Той да се пробва пък какво толкова, лошо има ли?
Ама и разсъжденийце, просто върхът!!!
Има лошо мили женени, има. Като си имаш съпруга или приятелка, какво търсиш от другите жени? Или пак плиткоумно разсъждавате, че тя като е в неведение какви ги вършите, значи нищо не се е случило. А дали ви е хрумвало, че някой друг от същият сорт, като вас може в този момент да се слага на жена ви?  Хахаха, много ми се иска да ви видя физиономията, ако станете свидетели на подобна мила сценка. И ще си го заслужавате, каквото повикало, такова се обадило.
Или?
Явно свободните мъже на тоя свят са се попривършили или са измрели през Втората световна война, та за свободни жени да не се намери дори по един.
И съвсем да са свършили пак посмъртно не бих приела от женен или обвързан мъж нещо повече от познанство.  Да, ама не. Не се разбират от дума. "Е какво чак толкова ще ти стане, ако излезеш (разбирай преспиш) с мене?" Ще се чувствам гадно, ето какво. Ще се чувствам гадно и заради себе си, и заради невинната ти нищо неподозираща жена и ще се червя от срам, заради тебе. Защото си хукнал да изневеряваш. Не съм моралистка и в никакъв случай не се наемам да съдя изневеряващите или приелите да изневерят с тях, но АЗ ПРОСТО НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК. Не съм и нямам намерение да стана. Толкова ли е странно? Или пък именно това, че не съм ви кара още по-настоятелно да се домогвате до мене.  Е няма да го бъде!!!

Leave me alone...





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Женените мъже
31.01.2008 11:03
бих ти казала само :Браво!,че успяваш и ги кастриш здраво! възхищавам ти се! че не се поддаваш на изкушението
цитирай
2. mitternacht - a...
31.01.2008 18:13
мисля си, че ако някога пък случа да се оженя, няма изобщо да се интересувам от чужди жени.
Така де, ако ще се женя, ще е за жена, която напълно да задоволява всички изисквания (един вид), така че ама изобщо да не ми пука за други.
цитирай
3. profruit - Със сигурност
01.02.2008 11:24
Със сигурност арабите са най-вещи по този въпрос.
цитирай
4. liz - :)
01.02.2008 15:26
Забавно е когато си магнит за една определена категория хора, с които не искаш да имаш нищо общо. Моят такъв са прекалено възрастните мъже. Един от последните такива беше някакъв грък над 60-70 години, който искаше да ходим на кафенце! Аууу, разтопи ми се душицата от това предложение! Предполагам, че въпросният вече и внуци е имал. Като се замисля, доста богата история имам с извратените старчета, слава Богу всички приключиха без сериозни щети за моя милост, за разлика от братовчедка ми, която веднъж за малко не беше изнасилена от подобен изрод. Толкова е забавно, когато определени хора не приемат не за отговор, че няма накъде.
цитирай
5. анонимен - 384h
02.07.2008 05:36
Здравей,
От няколко дни чета блога ти и искам да ти кажа, че ти си човекът който ще ме накара да изляза от анонимност. По отношение на темата - за мен нещата стоят така - от каквото най-много се страхуваш и бягаш то ти се случва. И при мен е такъв случаят страхувах се най-много да не ме използват само и захвърлят и познай - ТОЧНО ТОВА МИ СЕ СЛУЧИ. И то точно по този начин след 7 год. прекрасна връзка, любов , приятелсво и какво ли още не за мен - той си отиде при друга. Избра си нея. Сигурно ако бях аз избраната жена от него / не от един мъж/ сигурно бих смятала това за най - голямата награда. Аз писах на това момиче, представих й се, обясних й за връзката ни с този човек, за намеренията ни за брак, но от нейна страна не получих разбирането, което прозира у теб.
Още веднъж ВЪЗХИЩАВАМ ти се, ако светът беше пълен само с прекрасни същества, той би бил РАЙ, а не АД. Бъди много, много щастлива, защото си Човек.
Поздрави
Darken_angel
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437356
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!