Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2008 01:04 - Всичко опира до комфорта. :)))
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 1788 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2008 11:48


Много странни дискусии се разгънаха напоседък, какво обичали жените. По принцип ли какво обичат или какво обичат у един мъж? Е аз ще ви кажа какво обичат жените. Жените обичат КОМФОРТ. Ни повече, ни по-малко.
И съответно си търсят необходимият им за душевното спокойствие комфорт. Какво създава комфорта за жените ли?
Ами на първо място, откакто финикийците са измислили паричните знаци, те са до голяма степен критерий за материалният комфорт, така необходим на жените.  Не защото са комфорт сами по себе си, ами просто са неизбежното средство. Искаме топлина- финикийски знаци, искаме прилични диети и ястия, пак финикийски знаци, искаме лъскав външен вид, какво друго освен финикийски знаци за парцалки, козметика, фитнес, козметика и аксесоари. 
За съжаление е така, никъде за дупе не дават или ако дават дупето трябва да е нещо изключително. Фух, пух, отплеснах се от това, което исках да кажа.
Идеята ми беше какво искам от един мъж. 
И от мъжете искам комфорт. Да, да, преди всичко  точно комфорт. На първо място духовен. Под духовен разбирам след работа да ме питат как е минал денят ми, изморена ли съм, имам ли проблеми и ако имам такива да ми помогнат да ги разреша, а ако не могат  да ми вдъхнат сила да ги преодолея. 
На второ място искам емоционален комфорт, да ми разказват случки и историйки, (няма значение какви, може да са дори и от досадното им прекарване в казармата), доста е забавно, да ми споделят как съм им липсвала дългият и предълъг работен ден, да ми подарят целувка или лично изработено стикерче с моят ник нейм, ( за рози хайде няма да говорим. :)))). Да споделят как е минал техният работен ден, да наругаят досадният шеф на воля пред нежните ми уши, да приема с благодарност утехата, която им поднасят, и с целувка коланът, който съм им купила. 
На  трето място искам естествено сексуален комфорт. Тук няма да се спирам на подробностите какво разбирам под сексуален комфорт (освен да се чувствам задоволена), то си е тема за отделен постинг.)
И на последно място поставям материалният комфорт. Нямам предвид да имам за мъж Бил Клинтън или някоя наркотрафикантска КРИВА ГЛАВА за мъж, но това, което бих изисквала от него е да споделя половината от финикийските си изработени знаци, както и аз споделям половината от моите.

Всичко е въпрос на разбиране за личен комфорт people. :))) 

Уууупс. Пропуснах да кажа, че според мен и при мъжете всичко опира до разбиранията за личен комфорт. :P






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. buboleche - ти си се
29.03.2008 08:44
размечтала. :)))))
цитирай
2. nick22 - :-))))))))))))
29.03.2008 09:12
-Принцееееееееее
-Да, принцесоооооооооооо
:-))))))))))))))))))
Радваш ме Деси ! ! !
Браво на момичето метълче :-)
Алоха боха :-)
цитирай
3. aseng - Не се е размечтала...
29.03.2008 15:01
Не се е размечтала. Просто хубавите неща се намират трудно. И се задържат трудно, в което се убедих.
Добре, разбрахме какво искат жените-а какво предлагат срещу това? Не говорим за сделки-просто равновесието е основен закон на природата.
Аз пък, като мъж, искам...сходство.
Искам да има интелектуално сходство, а не като спомена нещо, което считам за базово литературен цитат, да трябва да го обяснявам. Искам да има духовно сходство-в смисъл да сме на едно мнение по важните теми в живота. Искам да има сексуално сходство-няма нужда да обяснявам защо, смятам (освен това съм мъж-опозволено ми е да съм свиня поне в това отношение^^). И искам като се делят финикийските знаци, да се делят по сходен начин-честно.
Сигурно и аз съм се размечтал?
Don't think so!
А.
цитирай
4. eraklia - абе,
31.03.2008 20:16
впечатлиха ме разсъжденията ти. като че ли си много, много права:))
цитирай
5. demoniceye - Благодаря на всички, :)
02.04.2008 12:36
assenq, освен, че смятам, че на мъжете не ви е позволено да сте свини, за останалото си прав. :), buboleche, не съм се размечтала, а съм реалистка, :), nick, радвам се, че ми се кефиш, eraklia, да права съм. :))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1439312
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!