Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2008 12:54 - Шест досадни типа жени..
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 2857 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 13.05.2008 15:40


Да си призная cefulstephen ме провокира, та реших да призная и досадителството у жените. :)

http://cefulesteven.blog.bg/viewpost.php?id=191202


Куклата Барби- тя се мисли за Мис Свят, непрекъснато в ума и е само и единствено прекрасната и външност. Ако я изведете на вечеря около 800 пъти ще извади огледалцето си, за да се убеди, че носът и е добре напудрен, 600 пъти ще посети тоалетната, за да се начерви и набели, 400 пъти ще опипа прическата си, за да се убеди, че лакът и за коса не се е изпарил и по време на цялата вечеря ще ви надува главата с моден дизайн и статии от Metropoliten.

Инфантилната глезла- тя не може да вдигне нищо по-тежко от запалката и чашата си с кафе, непрестанно ще изтъква колко е крехка и физически и психически, как този грубиянски свят е непоносим за крехки създания като нея, как действителността я смазва и как досега не се е намерил, никой, ама никой, който да се погрижи за нейната крехка душевност и дребни необходимости.

Интелектуалката- тя е УМНА. Най-умната. Айнщайн ще яде ряпа. Не се е родил мъж, който да е по-интелигентен от нея, с когото може да обсъжда трудовете на Маркс, философията на Сенека, и теорията на относителността. Физиологично изглежда като мъжкарана и се отнася към секса по мъжки. Употребява и захвърля. Професионално е перманентно недооценена и винаги незадоволена сексуално. Чудно защо ли. Ако я изведете на вечеря ще трябва да се запасите с търпение, като за посещение на семинар.

Кариеристката- Тя е болестен работохолик.  Живее, за да работи и работи за да живее. Обикновено управлява някакъв специфичен среден бизнес и в главата и се въртят само методи за увеличаване на приходите, акции, дивиденти и пазарна икономика.  Не и е възможно да говори за друго, освен за работа. 
Секс ли, какво беше това? Няма време за подобни екстри.

Духовната- Нейните интереси са свързани единствено с духовното. Този свят временен и грешен служи единствено за да се научи как да живее в отвъдния. Изявява се като медиум, спиритуалист, маг, кабалист или за каквото още там определение се сетите. Тя вярва, че Армагедон е близо, че армията Господна е вече на бойна нога и спасението на праведните е в нейните ръце.  На вечеря ще изслушате с подробности цитати от творбите на Блаватска,  Лавей и граф Калиостро. 

Майката- За нея мъжът е дете, наравно с нейните собствени (ако ги има).  Тя се счита абсолютно задължена винаги да проверява той дали си е измил ушите, дали се е хранил днес, дали е добре завит през нощта и зорко следи за поведението му в обществото. Забележки от рода на: "Не, се се чеши, не се върти, погледни с коя ръка си хванал ножа и не пий повече от една бира, не пей, невъзпитано е" са в постоянният и репертоар.  Сами се сетете как бихте прекарали една вечеря с нея. :) Секс?- О мамин, златен, да не се преумориш? Затова подходящата поза е тя да е отгоре. :))))


Бих се сетила и за още досадни типове жени, но ще ги задържа на шест за да съм в тон със Стив. 


Поздрав Стив. :)


Тагове:   шест,


Гласувай:
0



1. miralyub - Ох, отдъхнах си. Не се откривам в ...
13.05.2008 15:15
Ох, отдъхнах си.
Не се откривам в тях.:))))
Иначе доста се изпотих докато четох, щото добре си ги подредила...:)))
цитирай
2. demoniceye - :D miralyub,
13.05.2008 15:20
Благодаря ти, но аз по-скоро гротескно ги описах. :) Никоя жена не стига чак до такива крайности. Надявам се де. :)
цитирай
3. cefulesteven - !!!!
13.05.2008 18:12
Браво. Браво и поздрави.
:)))

И много ме усмихна, макар твоят пост е в по-сериозен тон.

Просто имаш си усещането да казваш и тежки неща с усмивка.
цитирай
4. demoniceye - Благодаря Стив. :)
14.05.2008 11:31
Това беше целта на занятието. :)
цитирай
5. veselushka - :)
16.05.2008 16:14
Че то има ли други типове жени освен тия 6 :D
Шегувка :)))
Поздрави ;)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437157
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!