Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2008 08:16 - Простак
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 2691 Коментари: 2 Гласове:
0



Прелиташ на бегом по улицата, ох по дяволите пак закъсняваш за работа или за поредната делова среща, или са вземеш детето от градината. Токчетата припряно барабанят в такт с устерма ти.  Кракът ти в бързането попада в някаква хлътнатина по пропуканите и нащърбени тротоари, глезенът се изкривява и ох... Навеждаш се да го потъркаш и... някой те плясва по дупето. Обръщаш си и виждаш доволна физиономия с похотлива усмивка, дяволито повдигнати вежди и...
Не стига, че кракът те боли, закъсняваш, ами и това.

"Простак"!

Още преди да си го помислила устата ти изстрелва този изтъркан епитет, който само по себе си означава какво?
Теглиш на простака още една на ум, връцваш се и си тръгваш по пътя мислейки си- хич нямам време да се разправям с тоя и без това закъснявам, пък и майната му сега едно "пляс" по дупето, голяма работа.
Добираш се до детската градина, забираш детенцето и хай-накрая добрала се до дома си- своята крепост вече почваш да се замисля= за "простащината".
Дали именно простащината кара мъжете да удрят по задника непоснати жени?
Какво ли удовлетворение получават от това, каква краста си начесват точно?
Абсолютно сигурно е, че точно този подход няма да накара една жена да им обърне внимание за по-дълго време, най-много именно моментното изразяващо се в изненада, негодувание, яд и неизменното-"Простак".

Абе мъже.  Шантава работа.



Гласувай:
0



1. abadonka - Повръща ми се от такива
15.11.2008 17:27
Само че ги има и стават все повече.В случая жертвата си ти.Комплексарите обожават да прилагат насилие над безпомощни жени.Колкото по-безпомощна изглежда жената,толкова повече й налитат.В градската джунгла полата/особено късата/ и токчетата вървят в комплект с кола или такси.Ако не можеш да си ги позволиш,сложи си маратонките.Ако видът ти изисква официално облекло,то избери удобни обувки с не много висок и по-дебеличък ток.Панталон или дълга пола,блуза,която те прикрива,сако в убит цвят,така пак ще си елегантна,но няма да привличаш погледите на простаците.Защото те не подлежат на превъзпитание,но се страхуват от силни жени с нахакани физиономии и вирнат нос.
След като не можем да ги спрем,поне да не им правим кефа,ако искаш да отидеш някъде в по-привличащ внимание вид,накарай някоя приятелка да дойде с теб.Така ще си спестиш много ядове.
цитирай
2. анонимен - DOPuWrSMWMlbElLVct
24.05.2011 10:06
It's soopky how clever some ppl are. Thanks!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1439816
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!