Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2009 02:51 - Нормално ли е?
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 2486 Коментари: 7 Гласове:
4



 Мъж, който има нормална сексуална връзка и да маструбира за капак?
Защо ?
Глупостите от сорта "Сексът с жена е за престиж, а ч-ята за удоволствие" правило ли е, максима или чиста истина? Лафчето "Нямаш ли си п-ка да си играеш" означава ли че непрекъснато това правите? Колко от жените имащи нормална сексуална връзка са си признавали, че маструбират и колко от тях го правят? И кога? И да го правят или си нямат връзка или половинката е далече.
А колко от мъжете го правят?
И защо проклятие го правят?
Че и си признават без бой?
Абе мъже шантави и през акъла ли не ви минава, че признавайки си може да подложите приятелката или съпругата си на стрес и да и внушите комплекси за малоценност? Не мога да я разбера тази мъжка психика ей.
По-бих разбрала необходимостта да изкръшкате с нещо чуждо за разнообразие и фантазия или да се зачетете в някой плейбой, да се засяпате в порно филм, ама това лъскане на бастуна, когато има друг кой да ви го лъска ей богу не го разбирам.
Аз ли съм луда или вие сте луди? Нормално ли е в тази ситуация жените да се чувстват като пренебрегнати тъпи крави? Някой да обясни....






Тагове:   нормално,   мастубация,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mitternacht - хехе
22.08.2009 03:03
ами не, ако приятелката му го прави често с него, не е нормално :) дори с такава връзка човек може да се въздържа от другото доста повече отколкото изобщо без връзка, тогава пък въздържане НЯМА.
Бе май не мога да изразявам точно мнение по въпроса, защото нямам сексуална връзка, но в повечето вицове и лафове за мастурбацията има 95 процента истина :) Чекията е.... ми... отпускащо и релаксиращо нещо... сещаш се... и пак де, в случая нямам "връзка" и не съм надежден защитник на каквато и да е теза :Р
ама т'ва е бруталната тема обаче :))) честно! и ако става въпрос за тебе, не си внушавай такива глупости, камо ли комплекси... всмисъл.... не е фатално ако половинката си играе сам.... макар че, пак казвам, очудва ме при наличието на жена, ноооо..... както и да е :) пък и при мене все пак хормони ме морят :)

И пак казвам-не се притеснявай изобщо.Най-много ако го засечеш му скочи (в позитивния смисъл!) и може би ще се отучи.Ама чекията не е абсолютно нищо с цел да обиди жената или да показва, че тя не прави нещо.

цитирай
2. demoniceye - mitternacht
22.08.2009 03:16
В случая съм по нещастна случайност на работа. И няма как точно днес да му скоча, ама да му се невиди не може ли да потрае до утре?
цитирай
3. анонимен - az sa6to ne go razbiram tova. . . da ...
22.08.2009 08:22
az sa6to ne go razbiram tova...da ima6 jena do sebe si.....i taino da mastrobira6..daje ne mi go pobira akala
цитирай
4. анонимен - Глупости!!!
22.08.2009 10:23
Комплекси за малоценност и не знам си какво...няма такова нещо,разбрали сме се с мойта отдавна по този въпрос.
И какво значи - "когато има друг кой да ви го лъска"?
Ами ако ми се "прилъска",когато тя спи,или има работа нещо?
И не мога да повярвам,че някоя жена може да предпочете да изкръшка мъжа и с нещо чуждо,вместо да "удуши пилето" и да миряса :)
Стария лаф си е много точен и верен,а тия дето не си признават,че мастурбират са или лицемери или болни.
"Е**нето си е за престиж,ч***ята за удоволствие".
Е,разбира се и секса е за удоволствие,само,че ....абе хамалска работа ,мама му стара - друго си е "ръчно":).
Сигурно преди десетина години нямаше да го кажа това,но когато се прекали с нещо,леко омръзва.Не говоря за партнъора,за самия акт става дума.
цитирай
5. firefly1 - Абе не знам защо повечето жени пр...
22.08.2009 11:49
Абе не знам защо повечето жени приемат за толкова сериозен проблем това приятелят им да го прави сам?! За мен това изобщо не е било проблем, всеки има нужда да остане насаме със себе си и тогава да прави, каквото си иска. Ако една жена има приятел, с когото често прави секс, но той не може да я накара да свърши тя също ще почне да го прави сама и това е нещо съвсем нормално. А мъжате дори да правят всеки ден секс с жена си / приятелката си имат нужда от още повече и затова го правят и сами, пък и им е станало навик вече. Коя жена е правила секс в 100% от случаите, когато приятелят или мъжът й го е искал?! Тогава какво лошо има в този момент той да го направи сам след като човек сам знае най-добре как да си достави удоволствие. Моят приятел ми беше казал "Никога когато съм правил секс с теб или с друга жена не ми е ставал толкова добре ,колкото когато съм го правил сам",въпреки ,че аз се стараех доста ,това вече наистина е доста приеснителен факт ...
цитирай
6. demoniceye - Това значи ли
22.08.2009 14:22
Че трябва да се успокоя, да мирясам и да махна с ръка? Не знам защо, но се чувствам обидена. :(
цитирай
7. анонимен - :))))
23.08.2009 01:03
:))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437501
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!