Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2009 09:57 - Утре ще има !!!
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 2531 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 26.08.2009 14:00


Досадно, много досадно, адски досадно.
Отиваш в магазина, за да си купиш от любимият хляб и познайте какво, ами няма.
Отиваш до будката за цигари за предпочитаната марка и естествено и от тях няма. Дразнещо, досадно, досадно-дразнещо. А  този навик на продавачите, да ти кажат "Утре ще има." пък е направо отвратителен.За какво сте там, като видите, че е намаляло количеството, направете заявка. Разбира се, утре ще ги има, но фактът, че скромната ти особа ще има нужда от тези продукти и утре не прави необходимостта от тях в момента по-малка.Направо ми звучи като "Искай си, ама няма."  Много ми е досаднораздразнително. Защото съм си съществително с навици. Некомфортно ми е да заменям любимият си хляб с друг или марката цигари. Ех, да де вярно е имам избор. Или да ги заменя или да си преодолея мързелът, да повървя две пресечки и просто да си купя предпочитаните продукти от друг магазин.  И въпрос на мързел не е. Не обичам да си развалям комфортно изграденият динамичен стереотип да тръгвам в определен час за работа, да купувам нужните продукти от точно определени места по пътя, да съм навреме на спирката, за да не закъснявам и прочее раздразнителнодосадителствени навици и обстоятелства...
Е нямаше как наруших си комфорта изминах две пресечки повече,и си набавих  "крастите". Отивам на спирката до павилиона за вестници да си купя билети. Разбира се че няма, то както е тръгнало как ще има. Добре, че в трамваите има автомати с монети. С една дума справих се със ситуацията и дори не закъснях за работа. Голяма работа!!!
В работата колежката ме посрещна с радостната вест, че е спрял интернета. Е това пък беше върхът на сладоледа. Кога ще го пуснат? Разбира се, че утре. Защо чак утре? Ами защото дори и да го пуснат забива суича, който пък се намира зад бронираната заключена врата на секретарката. Чудесно.  Цяла нощна смяна ще изтъпявам без нет, музика, клипове.... оф пак тия досадителствени навици. Колежката се хили. "Е, хайде де ще четеш, ще гледаш телевизия и ще избуташ. Голяма работа!".
Хм.
Досадно раздразнителни навици и необходимости. Но не и когато се съчетаят безсъние, липса на интернет и размисли по неволя. За кое? Ами за любовта например. За нея определението дразнителнодосадни навици и необходимости просто не важат.
И не можеш да се успокоиш и с клишираното "Утре ще има.", защото няма как да я вместиш там. А само да умуваш.
За:
НЕВЪЗМОЖНАТА ЛЮБОВ. С теб сме заедно от три години на приливи и отливи. Горяли сме и сме замръзвали, обичали сме се и сме се мразили, галили сме се и сме се били, наричали сме се с най-нежни имена, и най-тежки обиди, споделяли сме си и хляба, и последната стотинка и музиката, и страховете и смеха.  Познаваме се. Заедно сме и не сме. Искаме да сме заедно и не искаме. Разликата в годините ни предпоставя всичко това и безнадеждната невъзможност. Аз те искам изцяло, ти ще искаш в един момент да си идеш  и да създадеш семейство с подходяща по възраст жена и да имаш поколение. Разбирам. Но от това не ме боли по-малко.  И този факт пречупи нещо в сърцето ми, защото не желаеш да направиш  компромис. Прав си. Върви тогава моя невъзможна любов, върви и не се обръщай. Това е твоят път и трябва да го поемеш.  И аз ще поема моя. Към друга любов. Попита ме кой е той и дали все пак не искам да сме приятели с теб. Искаш от мен компромис.  Рано е да го искаш, но си свободен и се надявам да си щастлив. И ти си съществително с навици.
За:
УТОПИЧНАТА ЛЮБОВ. Почти не се познаваме. Привлякоха ме общите ни музикални вкусове, нежната ти романтична душа, интелектът ти, чувството ти за хумор.  Ти си красива мечта, по-скоро стих или песен, идея и надежда, че хора като теб съществуват... и си зает. Срещнал  си своята любов истинската, голямата.  Съществително с принципи и навици, които ако ги нямаше изобщо не би ме привлякъл. Искрено си надявам завинаги да си щастлив.

Ох.
За тези обстоятелства не мога да възкликна "Голяма работа!"
Иска ми се да набутам и необходимостта от любов в клишето "Утре ще има." Но не смея. Не мисля, че ще е правилно, защото не е въпрос на две пресечки или нарушаване на динамичния стереотип.

Необходимостта от любов е по-голяма от тази от определено производство хляб или марка цигари. Поне за мен идиотката.
В сърцето ми има толкова много любов, то горкото прелива от нея и копнее да я подари, да я отдаде, да я изживее и да умре с нея. Ако някой я поиска.

Demoniceye с кръщелно име Мария Десислава малоумно чедо на баща си спри и отивай да спиш, че ще те поканят за режисьор на продължението на "Сълзи над босфора". Погледни се докъде те докара липсата на интернет. (липсата на интернет ще да е, какво друго). Или си махни логото от блога и създай друг блог на sopolanasapunkina.  Ти метъл ли си или лукова глава? Срам.

 Днес е утре, интернет има, а защо и любовта да не дойде а? Ами ако е точно на другата пресечка?  Да бе, хаха "Погледнете символа под капачката."

Но днес е утре. Ще го погледна този символ.  И лека нощ.  С класиката на ACCEPT. :)











Гласувай:
5



1. miralyub - е, вече сме днес- сега всичко ще и...
26.08.2009 10:00
е, вече сме днес- сега всичко ще има:))))
цитирай
2. edinman - Зад "стоманата"
26.08.2009 10:05
наистина бие едно горещо и неспокойно сърце!
....в ритъма на ACCEPT :)
цитирай
3. gothic - Ей!
26.08.2009 10:55
taje it easy :))))
цитирай
4. demoniceye - miralyub
26.08.2009 14:08
miralyub написа:
е, вече сме днес- сега всичко ще има:))))

:) I hope so. :) Благодаря.
цитирай
5. demoniceye - gothic :)
26.08.2009 14:09
gothic написа:
taje it easy :))))


Did you mean "take it ieasy?" :P
цитирай
6. demoniceye - edinman
26.08.2009 14:10
edinman написа:
наистина бие едно горещо и неспокойно сърце!
....в ритъма на ACCEPT :)


Такова е, метално-огнено. :)
цитирай
7. анонимен - ей така те искам!!!
26.08.2009 14:20
Metal heart -- metal heart
They found it everywhere
Metal heart -- metal heart
Lifeless piece of steel...
цитирай
8. demoniceye - 0rth0d0x :)
26.08.2009 14:25
0rth0d0x написа:
Metal heart -- metal heart
They found it everywhere
Metal heart -- metal heart
Lifeless piece of steel...


E как иначе. :) Днес вече е утре. :)
цитирай
9. allbi - е
26.08.2009 15:51
ти сама си го казала всичко бе :))

ами до утре :)))
цитирай
10. firefly1 - Много ме зарадва със стила си на п...
26.08.2009 19:07
Много ме зарадва със стила си на писане и песничката :) Но нещатаq за които пишеш не са никак весели...Липсата на хляб, цигари, нет и тн се преживява ,но липсата на любов не. И аз често се питам кога ще е това утре, в което ще срещна ГОЛЯМАТА И ИСТИНСКА любов ? Но все пак мисля,че това утро все някога ще дойде. tomorrow never dies
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437287
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!