Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2009 10:11 - (Не)Сериозна връзка???!
Автор: demoniceye Категория: Тя и той   
Прочетен: 7313 Коментари: 18 Гласове:
9

Последна промяна: 01.10.2009 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За и против:
Различията между разбиранията на двата пола по отношение на типа връзка естествено коренно се различават.
Мъжете било свободни или вече "бракувани" в никакъв случай не биха се отказали от възможността за неангажираща връзка. Не всички разбира се, чест им прави на някои (или повечето????)  хъх,  доста спорен въпрос, че държат на брака и семейството си и по възможност не биха кривнали, но други? Има, оооооооо има и други. :)))  А някои са просто отвратителни. Признават си, че са намерили "любовта на живота си" или най-малкото брачен или постоянен партньор, но си търсят и "нещо така допълнително". И какво точно търсите бе Мунчовци? Под вола теле? Е няма да го намерите. Особено със свободна жена. Свободните жени не си търсят (не)сериозни връзки. Самата психология на свободната жена предполага да си намери стабилен мъж и сериозна връзка, за да знае, че има "гръб" има кой да се погрижи за нея, да създаде дом и уют. Аргумент "ЗА". Неангажиращите връзки са за някоя загинала от скука отдавна омъжена домакиня, на която и е писнало да пере чорапите на мъжа си, да прави салата и да сипва ракия и да се боричка за 5 минутки внимание между футболният мач и Формула 1.  Така де. В края на краищата в една стабилна връзка се стига до тук. Аргумент  "ПРОТИВ".  Аргумент "ЗА" стабилната връзка при жените е, че рядко жена със щастлив брак ще хукне да си търси допълнителна неангажираща връзка. За мъжете е аргумент "КАЗВА ЛИ ТИ НЯКОЙ". Възможно е и при щастлив брак да си седне на съответното четирибуквие и да мирува. И е още по-възможно хич да не стане така.  Отвратително.
А пък от всичко най-отвратително е предположението, че ако една жена се е развела това автоматично я прави "второ качество" и просто нЕма наааааааааааааачин да иска сериозна връзка. За нея било виждате ли най-подходящо да се затрупа с неангажиращи връзки с женени мъже под формата на "невинно приятелство" пийване на биричка и лафче и от време на време "приятелски секс". Е как пък не. Разведената жена не е никакво "второ качество", тя е пълноценна жена, дори още по-истинска от неомъжваната поради натрупания горчив опит и съответно с още по-голяма сила желае достоен партньор и връзка. Защото колкото и да им е чудно на господата биха получили много повече от една сериозна връзка, отколото при откраднати шушу-мушу срещички "  шшшшшшшшшшшшшт, тихо да"н чуй жената", която нещастна тяхна жена ще ги изхвърли като мръсни котки през балкона, ако разбере. И за какво? Рискуват да изгубят  и съпругата си и домашното спокойствие.
Да  се предлага безразборен секс на свободна жена, макар и разведена е гадно, гнусно и недостойно. И за нея и за предлагащия. Аргумент  "ПРОТИВ"  женените мъже. Свободните  по бих могла да ги оправдая, че си търсят неангажираща сръзка. Но най-стабилният аргумент "ЗА" е именно фактът, че не са обвързани. И толкова. Страхът да им се обеси някоя жена на врата или пък нежеланието за поемане на отговорност при една сериозна връзка е солиден аргумент "ПРОТИВ" . Тук пак бих могла да изтъкна като аргумент "ЗА" при жените е, че всяка нормална жена дава много повече от себе си в сериозната връзка. Дори понякога много повече отколкото и е по силите. Секс и неангажираща връзка всеки може да предложи.  Чувала съм
deathwoman666 да ползва един цитат "Мек х......й и дребни суми всеки може да извади". :))) Доста е цинично, но е неоспорим факт.  И къде питам аз и отговор не искам е мястото на любовта във всичко това? 
(Не)Сериозна връзка. Аре нЕа нужда.
Да бъдем малко сериозни а? Поне веднъж, просто така за разнообразие.

В заключение:

Цинична тема-циничен клип за поздрав. Най-вече към привържениците на неангажиращите връзки.

:P:P:P:P:P







Гласувай:
9



1. анонимен - тц тц тц
01.10.2009 10:25
д'еба тия гадни мъже,д'еба...
Само гледат да кръшнат,ако може без да се ангажират с нищо и без да дадат нищо...

цитирай
2. miaa - Здравей demoniceye. . Харесвам ...
01.10.2009 10:29
Здравей demoniceye..Харесвам анализа ти на тази тема. Поздрави. Но за мен не съществуват тези понятия.."сериозна или несериозна връзка".Няма еталон. Емоции, секс, удовлетворение..това е нещото, към което се стремят хората..Ако мъж и жената си паснат не само физически, а огнената искра прехвърча мужду тях..тогава нещата неменуемо се задълбочават, от самосебе си.
цитирай
3. lagrima - Не мисля, че има нещо цинично в ця...
01.10.2009 10:47
Не мисля,че има нещо цинично в цялата тая тема.Не е цинизъм да назовеш нещата с истинските им имена.
Ако ще е неангажираща връзка,само секс,то сексшопове има навсякъде..:))
цитирай
4. gothic - :)))
01.10.2009 11:01
...че рядко жена със щастлив брак ще хукне да си "търси допълнителна неангажираща връзка....."

Тук обаче истината е съвсем друга....знам го от опит :)
цитирай
5. benra - хммм
01.10.2009 11:09
не знам. Сложно е. Зависи от човека, от момента, от необходимостта. Смятам,че принципно мъжете и жените, в по-голямата си част, имат различно отношение към връзките и начина им на консумация.
И съм напълно съгласна с готик, че рядко жена с щастлив брак ще се впусне в каквато и да било сексуална връзка.Подчертавам-сексуална.
цитирай
6. анонимен - benra
01.10.2009 11:13
моите уважения,но мисля,че gothic искаше да се изрази метафорично :)))
цитирай
7. demoniceye - Ти. :)
01.10.2009 11:20
0rth0d0x написа:
д'еба тия гадни мъже,д'еба...
Само гледат да кръшнат,ако може без да се ангажират с нищо и без да дадат нищо...



Не се обаждай от коневръза. :)
цитирай
8. demoniceye - Така е.
01.10.2009 11:21
miaa написа:
Здравей demoniceye..Харесвам анализа ти на тази тема. Поздрави. Но за мен не съществуват тези понятия.."сериозна или несириозна връзка".Няма еталон. Емоции, секс, удовлетворение..това е нещото, към което се стремят хората..Ако мъж и жената си паснат не само физически, а огнената искра прехвърча мужду тях..тогава нещата неменуемо се задълбочават, от самосебе си.


Благодаря ти. :)
цитирай
9. demoniceye - Възможно е. :)
01.10.2009 11:43
gothic написа:
...че рядко жена със щастлив брак ще хукне да си "търси допълнителна неангажираща връзка....."

Тук обаче истината е съвсем друга....знам го от опит :)


Винаги има изключения. :)
цитирай
10. gothic - Ох,
01.10.2009 13:41
дружке, не знам....не съм съвсем сигурен за изключенията. Уважавам много жените и ми се ще да си права.....
цитирай
11. lubopitstvo - За свободните жени съм съгласна,
01.10.2009 15:12
всеки иска каквото няма. Много ясно, че свободната жена би искала да е несвободна, макар че имам един приятел и той свободен, дето все търси и твърди, че тази теза не е вярна.
За неангажиращите.., какво да кажа-зависи си от човека. Който му е в кръвта да хойка винаги ще му играят очите и ще си намира оправдания за това.
цитирай
12. elpidaa - браво!
01.10.2009 16:54
поздрави за постинга!
...и извън него - снимката ти е супер :)
цитирай
13. анонимен - обожавам жените. . . свободни или не ...
01.10.2009 17:53
обожавам жените ... свободни или не искам си ги!
цитирай
14. firefly1 - Много хубав анализ! Като цяло не ...
01.10.2009 18:15
Много хубав анализ! Като цяло не виждам смисъл от несериозната връзка, тя не може да предложи нищо освен някакъв си секс. Но все пак ние не сме животни да мислим само за е**не и ядене и ако някои мъже мислят само за това значи не се различават по нищо от животните. Всяка жена има нужда от сигурност, любов и разбиране освен секс. Ако има жени, които са доволни от това да бъдат използвани само за утоляване на физиологичните нужди на някой мъж -ок проблемът си е техен, но повечето жени, които уважават поне малко себе си не биха се задоволили с това. Не виждам каква е разликата между разведените жени и неженените? Остава още малко да кажат тези мъже,че искат девственица с опит :)))))))
Естествено според тях жената няма право да кръшка, но на тях им е позволено. Да, ама не са познали :)))
цитирай
15. deathwoman666 - я, тукЪ нещо ме споменават :) хих...
02.10.2009 12:40
я,тукЪ нещо ме споменават :) хихихихих... иначе евала за анализа :))))
цитирай
16. doriana - Миличка, зависи какво разбира в...
08.10.2009 15:36
Миличка, зависи какво разбира всеки конкретно под "несериозна връзка"...Понякога и връзката в един брак може да е несериозна.
:)
цитирай
17. анонимен - Всъщност какво искат жените
10.10.2009 00:09
Изводът от прочетеното е, че Д е типичната средностатистическа/свободна жена, разведена, самотна, недооценена или отхвърлена жена/, с типичните разсъждения за този пол в такава позиция.Отворете, който и да е сайт за запознанстна-прелива от такива моми.С неизчераеми претенции, критерии, празни бръщолевения.И защо са всички тези декларации-да може да се обеси на врата на някой заблуден нещастник и да придобие статута на другите- омъжените.Тогава ще тръгне пък да разнообразява с дребни авантюри сивото си ежедневие и стерилния секс с избарния след тежък кастинг юнак.Цялата истина е, че повечето жени са хем дълбоко комплексирани от провинциалното възпитание на родителите си, поради което са готови да приемат това подчинено положение- да бъдат обгрижвани, глезени, носени наръце,а от друга са попили и изискванията на европейките и претенциите им.А какво дава една такава жена насреща?Стига вече с тези декларации- бачкайте, изкарвайте пари, пътувайте, правете си кефа, използвайте мъжете сексуално, виртуално-както искате, но спрете да недоволствате и назидавате!Или останете в патриарата, или прекочете в 21 век..
цитирай
18. inel379 - Когато мъжете преминават граници, които не бива да се преминават...
26.10.2009 08:56
жените остават трайно наранени и това трудно се лекува.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: demoniceye
Категория: Тя и той
Прочетен: 1437366
Постинги: 297
Коментари: 2649
Гласове: 10495
Спечели и ти от своя блог!